WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VRAGEN ROND AANBESTEDING CLUBGEBOUW VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Wat doet de Schiedamse aannemer Van den Tempel bij de (voorbereidende) bouwvergaderingen voor het nieuwe clubgebouw van Deltasport en Cion in Vlaardingen? De fractie Boers (fB) wil op korte termijn op die vraag een antwoord van het stadsbestuur. De fB heeft namelijk begrepen, van een vertegenwoordiger van de clubs, dat de bouwopdracht al is toegezegd aan Van den Tempel. Tegelijk zou de gemeente, enige dagen terug, hebben aangegeven dat de bouwopdracht nog in het geheel niet is aanbesteed.

De fB wil weten sinds wanneer, en hoeveel keer Van den Tempel een vergadering heeft bijgewoond. FB: ‘Kunt u ons de uitnodigingen, de gesprekagenda’s, de notulen, memo’s, mails en onderlinge correspondentie verschaffen m.b.t. alle gehouden gesprekken?’

In maart 2019 heeft er tot twee maal toe brand gewoed in de kleedkamers en de sportkantine van Deltasport en Cion. Na de eerste brand was er aanzienlijke schade, de tweede brand heeft nagenoeg alles verwoest. Door deze brand waren beide voetbalclubs genoodzaakt zich in tijdelijk onderkomens te huisvesten. Uitgangspunt is dat Deltasport en Cion in een nieuw clubgebouw de ruimtes delen.

1 reactie op “VRAGEN ROND AANBESTEDING CLUBGEBOUW VLAARDINGEN

  1. Ik lees

    Door deze brand waren beide voetbalclubs genoodzaakt zich in een tijdelijk onderkomen, zogeheten portocabines, te huisvesten….

    Oeps, voutje.

    Alleen CION zit in een tijdelijke accommodatie…. Deltasport heeft de bestuurskamer onder de tribune omgebouwd tot kantine. En kleedkamers waren daar reeds….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *