WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FAMILIEFILM IN MAASSLUIS

23 december Met het gehele gezin FOTOMAASSLUIS- Morgen draait de familiefilm ‘Penguins of Madagascar’ in Theater Koningshof in Maassluis. De pinguïns Skipper, Kowalski, Rico en Junior, zijn bekend van TV en nu te zien in hun eigen film voor het gehele gezin. Ze zijn schattig… om te knuffelen.., maar vooral super grappig.

Je favoriete undercover pinguïns van TV, Skipper, Kowalski, Rico en Junior, zijn terug. Deze keer werken onze vier vrienden samen met een super geheime organisatie, de Noorderwind. Samen hebben ze slechts één missie; de wereld redden van Dave’s, een getraumatiseerde inktvis, vreselijke plannen. Voor de allereerste keer zijn de pinguïns te zien in hun eigen hilarische film voor het hele gezin. Volgens de recensies op de FilmTotaal.nl volgen de grappen en acties elkaar snel op in deze film. Ook leuk: in twee scènes verandert de beeldratio, zodat er pinguïns door de zwarte balken heen kunnen lopen om het 3D-effect te vergroten. Kortom, dit nieuwe avontuur van de makers van Madagascar is ‘’flipping awesome’’ en mag je zeker niet missen.

De Nederlandstalige versie van ‘Penguins of Madagascar’ draait op woensdag 23 december om 14.30 uur. Reserveren van kaarten kan via www.theaterkoningshof.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *