WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

UILTJES KNUTSELEN VLAARDINGEN

Vreemde VogelVLAARDINGEN- Bij De Vreemde Vogel aan de Van Baerlestraat 252 in Vlaardingen-West kunnen kinderen in de kerstvakantie bijna dagelijks knutselen. Daarnaast worden, als het weer het toelaat, veel vuurtjes gemaakt  waarop kinderen marshmallows kunnen maken (Voor in de warme chocolademelk). De kinderen worden iedere dag tijdens de lunch vermaakt  door de succesvolle Knutseldames en de iets oudere genieters kunnen zich iedere middag komen ‘vermaken’ met een High Wine of High Beer.

De Knutseldames zijn een groot succes, dus die komen deze vakantie iedere dag tussen 11.00 en 13.00 uur de kinderen gratis vermaken met dagelijks een ander knutselstuk. Dus terwijl de kinderen worden vermaakt met knippen, kleuren en plakken, kunnen de ouders lekker ontspannen bijkletsen en genieten van een lunch.

Ook bij de menukaart is hier rekening mee gehouden. Natuurlijk is deze weer aangepast aan het koude winterweer met de zelfgemaakte chocolademelk en de snert, maar ook voor de kinderen is de lunchkaart uitgebreid met iedere dag een speciaal gezond (en lekker!) lunchplankje.

In de vakantie is het Tuincafé open van 10.00 uur tot 18.00 uur, maar gesloten op 1e en 2e Kerstdag en op Oud- en Nieuwjaarsdag.

Meer weten? Klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *