WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMER (32) DREIGT MET MOORD OM ZOONTJE

SCHIEDAM- Met cadeautjes en dreigementen heeft M.P.J. K. uit Schiedam tevergeefs geprobeerd zijn kind te zien. Tegen de wil van de moeder. De man van 32 jaar moet nu voor de rechter verschijnen.

Justitie oordeelt dat de Schiedammer, in de periode van 18 september 2020 tot en met 22 maart 2021, wederrechtelijk en stelselmatig inbreuk heeft gemaakt op de persoonlijke levenssfeer van zijn ex-, door op verschillende data veelvuldig, whatsappberichten en sms-berichten naar de vrouw te sturen en chocolade, bloemen en een kaartje of brieven te (laten) bezorgen. Ook zou de man bij de woning geld in de brievenbus hebben gestopt en zich bij de woning, althans in de omgeving van de woning, op hebben gehouden en via Marktplaats contact hebben opgenomen met zijn ex- of andere familieleden en kennissen. Ook zijn valse meldingen gemaakt bij de politie dat de vrouw en haar zoontje gegijzeld zouden worden.

Op 30 mei vorig jaar heeft K. de vrouw bedreigd met zware mishandeling, door, via een bericht, dreigend de woorden toe te voegen: ‘Dan maar jou opruimen. Voor mezelf ook geen probleem. Ik krijg mijn kind te zien geloof me vieze hoer’, althans woorden van gelijke dreigende aard of strekking.

7 reacties op “SCHIEDAMMER (32) DREIGT MET MOORD OM ZOONTJE

   1. Mariella, je hebt er misschien geen idee van hoe gescheiden moeders naast het luisteren naar Barko Morsato hun best doen om over de rug van de kinderen hun ex partner te treiteren. En dat terwijl ze misschien ook goede jaren met zo’n man gehad hebben. Maar gezien je uitlatingen zou je zelf ook wel eens tot die doelgroep kunnen behoren.

 1. De rechter krijgt het druk als ze net als wat ze Nederlanders flikken iedere mohammedaan voor de rechter willen hebben die doodsbedreigingen uit.

 2. Ik ben benieuwd of deze vrouw ook het geld, eten, bloemen en overige cadeautjes teruggestuurd heeft naar haar ex.
  Verder is het moeilijk om een mening hierover te geven. Het is maar een kort verhaaltje.
  In ieder geval is het kind de dupe.
  De man zou een etterbak kunnen zijn, maar vrouwen kunnen ook het bloed onder de nagels van mannen vandaan halen.
  Maar uit het artikel is niet op te maken dat hij haar mishandeld heeft, dat pleit voor hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *