Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SCHIEDAMMER (28) ONTVOERT MAROKKAANSE STUKADOOR

SCHIEDAM- Schiedammer L.D.L. R. heeft, met gebruik van een vuurwapen, op 18 februari de woning overvallen van een Marokkaans gezin in Rotterdam-Crooswijk en een man ontvoerd, om hem uiteindelijk enkele honderden euro’s afhandig te maken.

In de woning werd de aanwezige vrouw het vuurwapen, althans een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, getoond en door de 28-jarige R. gezegd dat zij, en haar kinderen, zouden worden meegenomen, vastgebonden en misbruikt. Ook zou het goud van de Marokkaanse worden afgepakt. Dit alles om de vrouw te bewegen de man des huizes te laten voorrijden in zijn BMW. Daarna is R. ingestapt en werd de man gedwongen om op de achterbank plaats te nemen. Vervolgens is de man meegenomen naar een woning in het Oude Noorden van Rotterdam. Daar werd gedreigd door R. om zijn slachtoffer op te sluiten, met een hamer op zijn vingers te slaan, met een gloeiend strijkijzer te bewerken en een middel in te spuiten om hem gehandicapt of dood te maken.

Het slachtoffer – stukadoor van beroep – werd door R. gedwongen om 500 euro af te geven.

2 reacties op “SCHIEDAMMER (28) ONTVOERT MAROKKAANSE STUKADOOR

  1. Dat is het risico als je maar half werk levert.
    Of je gaat naar het t.v programma opgelicht, Alberto Stegeman of kassa. Of je regelt het zelf als benadeelde/slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *