WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEWONDEN BIJ WONINGBRAND SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Twee mensen zijn aan het eind van de ochtend gewond geraakt bij een woningbrand in Schiedam-Nieuwland. In de Heemskerkstraat ontstond rond 11.00 uur een felle uitslaande brand op de eerste etage. De woning is volledig uitgebrand.

Een ooggetuige meldt dat twee monteurs, die vlak bij de woning aan het werk waren, drie volwassenen en een kind uit het appartement hebben gehaald. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit de woning. Twee mensen zijn gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Een Mobiel Medisch Team werd uit voorzorg opgeroepen om ambulancepersoneel te ondersteunen.

12 reacties op “GEWONDEN BIJ WONINGBRAND SCHIEDAM-NIEUWLAND

 1. zaten sinds tijdje zwarten in. Onduidelijke bedoelingen.
  huis was eerst van bejaarde vrouw tot die dood ging. zwarten spraken wel goed Nederlands
  ik zeg brandstichting. een gevoel.

  1. waar slaat dit op?
   wat ik zeg is wat ik weet. vrijheid van meninguiting. jij kijkt er niet bovenop maar ik wel toervallig

 2. Och, toen keek uw moeder misschien op Joodse gezinnen. En zwarten, wat is dit voor identiteit? 90% van de wereld bestaat niet uit witten. Als u gewoon aan het werk bent heeft u geen tijd om steeds uit het raam te staren om te zien wat anderen doen. U zou misschien zelfs niet in Nieuwland wonen maar een mooie vrijstaande woning bezitten als u niet steeds op uw zuignap voor het raam zat.

 3. Waar het op slaat is dat je gevolgtrekking, zwart – gevoel – brandstichting, naar het gedachtegoed van de NSB verwijst.

  Met een vriendelijke groet.

 4. jij moet hier maar eens een tijdje tussen wonen piep je wel anders
  Ben trouwens Indo werk 36 uurpw

  1. Waarom woont u dan in Nieuwland? Ik heb daar van 1962 tot 1982 met plezier gewoond maar zoals die wijk er nu aan toe is zou ik er nooit meer willen wonen. En Indo? Een kind of kleinkind van een Nederlandse soldaat die Indonesië liep te terroriseren? En die het gek vond dat de autochtone bevolking van Indonesië aanvankelijk wel blij waren met de Japanse bezetting? Nog steeds geen reden om mensen voor zwarten uit te maken.

   1. Na mijn scheiding in nieuwland gaan wonen. was niks anders.
    Ben halfbloed Indo van vader Spanjaard moeder Indonesisch. Mama met oma in Jappenkamp gezeten.
    Alleen moeder overleefd verkrachtingen en honger. Is toen naar Beverwijk gekomen voor familie daar vader ontmoet. Toen in Rotterdam gaan wonen daar werd ik geboren. Ben vroeger wel eens voor Molukker uitgemaakt. begrijp ik best.was in tijd van kapingen maar mijn familie heeft niks te maken met KNIL

   2. In Nieuwland wonen is nog steeds goed te doen hoor Hans , alleen moet je geen racistische insteek hebben want dan kan je beter in een boeren dorp gaan wonen net als bv. Johan Derksen …………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *