Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

POLITIE HEEFT BELANGSTELLING VOOR VLAARDINGER NA DEBAT ZELENSKY

VLAARDINGEN- Vlaardinger Daniël Gerritsen is verontwaardigd over een optreden van de politie in Den Haag. Gerritsen is gistermiddag, buiten het gebouw van de Tweede Kamer, om zijn legitimatie gevraagd door een agent. Aanleiding was zijn houding op de publieke tribune tijdens het debat van de Kamer over de oproep van de Oekraïense acteur (thans aangesteld president) Volodymyr Oleksandrovytsj Zelensky om wapens te zenden. Kort daarvoor heeft de bijna voltallige Kamer (minus het bewust weggebleven FvD) dan de oproep van Zelensky beantwoord met een staande ovatie.

Gerritsen heeft recent een vruchteloze poging gedaan, bij de gemeenteraadverkiezingen, om een raadszetel te bemachtigen in Vlaardingen. In 2018 deed hij ook al een gooi naar een raadszetel. Hij zou het PVV geluid willen laten horen in de Vlaardingse raad.

De partij van Gerritsen heeft gistermiddag eveneens langdurig geapplaudisseerd voor Zelenski. Een ovatie die door bleef gaan, ook toen Zelenski de verbinding allang had verbroken.

1 reactie op “POLITIE HEEFT BELANGSTELLING VOOR VLAARDINGER NA DEBAT ZELENSKY

  1. Nog nooit vertoond dat een regeringsleider tijdens een oorlog een dergelijke theatershow geeft, niet vraagt om humanitaire hulp voor burgers, maar alleen om geld en wapens.. Echt, heel, heel bijzonder..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *