RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WIETKWEKERIJ SCHIEDAM-GROENOORD OPGEROLD

SCHIEDAM- In Schiedam-Groenoord is een hennepkwekerij ontmanteld door het Interventieteam Ondermijning, de politie en Stedin. Dit na meldingen. Er is een verdachte aangehouden. De hennepkwekerij stond opgesteld in een flatwoning op het Chopinplein. In totaal zijn 150 planten geteld. Voor de kwekerij werd illegaal stroom afgetapt.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Schiedam werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt kan gedupeerden [vastgoedeigenaren] ondersteunen met de aanpak en afwikkeling en het verhalen op dader(s) naar aanleiding van het aantreffen van een hennepkwekerij. Meer informatie http://www.sbwh.nl info@sbwh.nl of bel 085-273 52 77 @SBWHnl @VerHuurVeilig

Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *