Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

15-JARIGE OPGEPAKT VOOR DODELIJK AANRIJDING SCHIEDAM

SCHIEDAM- Een 15-jarige jongen is zondagochtend aangehouden voor de dodelijke aanrijding op de Laan van Bol‘es in Schiedam-Groenoord. Daarbij kwam vrijdagavond de 21-jarige Hamidou om het leven.

Het slachtoffer werd rond 22.10 uur geschept door een -naar later bleek- gestolen auto. Hulpdiensten konden hem niet meer redden. Zo’n 100 meter verderop de Laan van Bos’es stond het inmiddels lege voertuig. Volgens getuigen zaten er ten tijde van het ongeluk drie of vier personen in. Die splitsten zich na de aanrijding op en renden weg richting de Valeriusstraat en Eduard van Beinumlaan.

Auto TwitterEen team rechercheurs is op zoek naar de inzittenden. Zondagochtend was er een eerste doorbraak: een 15-jarige vedachte uit Schiedam werd in zijn woning aangehouden.

Zoals gezegd: volgens getuigen zaten er drie of vier personen in het voertuig. Naar de identiteit van de overgebleven verdachten loopt nu een onderzoek. Weet u meer over die inzittenden?

Dan de gestolen auto: die bleek op 2 november gestolen op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen.

 

  • Wie weet waar het voertuig met de opvallende uitlaat in de tussenliggende dagen geparkeerd stond of reed?
  • Tot slot: hebt u het ongeluk zien gebeuren, maar nog niet met de politie gesproken of hebt u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie op 0900-8844. Anoniem kan dat via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *