RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

14 AFDELINGEN ZIEKENHUIS SCHIEDAM DRAAIEN ZONDAGDIENST

SCHIEDAM- In totaal veertien afdelingen in het Vlietland Ziekenhuis te Schiedam draaien komende donderdag 16 maart een zondagdienst. De hele lijst vindt u HIER. Patiënten die op donderdag 16 maart een afspraak hebben, die niet door kan gaan, worden hier vanaf vandaag over gebeld. Er wordt een nieuwe afspraak gepland. Heeft u geen bericht gehad? Dan gaat uw afspraak gewoon door. Ook de acute zorg en zorg voor opgenomen patiënten gaan tijdens deze zondagsdienst gewoon door.

De Raad van Bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft overleg met de actievoerders. Het gezamenlijk uitgangspunt is dat er ruimte is voor actievoeren, waarbij de veiligheid voor patiënt en medewerker altijd voorop staat.

Het gaat om een landelijke actie in de ziekenhuizen voor een betere cao.

Wilt u ook een eerlijk stemadvies? Doe dan De Echte Stemwijzer! De stellingen zijn gekoppeld aan het stemgedrag van de partijen op ingediende moties in de Tweede Kamer. Aan het einde krijgt u een resultaat op basis van het gedrag van de partijen in de Tweede Kamer en niet op basis van wat er in het partijprogramma beloofd wordt.

De echte stemwijzer vindt u HIER.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.