WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BASSIE EN ADRIAAN BLIJVEN LANGER IN MUSEUM VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De tentoonstelling over het duo Bassie & Adriaan (‘Een schat aan herinneringen’) in Museum Vlaardingen wordt verlengd tot en met 24 oktober. Al meer dan 4 maanden is het niet mogelijk om Museum Vlaardingen, of welk ander museum in Nederland dan ook, te bezoeken. De Nederlandse Museumvereniging gaat nu uit van een heropening op 26 mei, maar onder voorbehoud.

Bas en Aad van Toor worden in Museum Vlaardingen geëerd met een eigen tentoonstelling. De expositie is een reis door zowel het professionele als persoonlijke leven van de twee broers. Dit wordt ondersteund met originele attributen, rekwisieten en foto- en filmmateriaal.

De broers Van Toor zitten al meer dan 60 jaar in het artiestenvak. Tussen 1955 en 1980 traden zij nationaal en internationaal op met het acrobatennummer The Crocksons. Vanaf de jaren ’70 begonnen zij op te treden als het inmiddels welbekende duo Bassie & Adriaan. Naast optredens in theaters en circussen (waaronder het Circus Bassie & Adriaan) is het duo vooral bekend van de vele avonturenseries voor kinderen op tv.

Let op: Voor deze tentoonstelling dient u online kaartjes te reserveren.

Voor meer informatie over Bassie en Adriaan: www.bassie-adriaan.nl. De video’s van het duo zijn te vinden op hun officiële YouTube-kanaal, de liedjes te beluisteren via Spotify en Apple Music.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *