Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGER BELAAGD DOOR MINDERJARIGE BIJ PRO-ISRAËL DEMO

VLAARDINGEN- Vlaardinger Daniël Gerritsen heeft een video online gezet waarin te zien is dat hij op de Dam in Amsterdam een conflict heeft met een minderjarige die de gevechtshouding aanneemt. Volgens Gerritsen betreft het een Marokkaanse jongen. Te zien is hoe de knul uithaalt naar de camera en iets gooit naar de Vlaardingen. Volgens Gerritsen een volle fles. Het voorval voltrok zich bij een pro-Israël manifestatie.

Gerritsen is geregeld actief bij demonstraties tegen de lockdown. Hij wil volgend jaar maart meedoen aan de raadsverkiezingen in Vlaardingen. In 2018 deed hij al eens een vruchteloze gooi naar een raadszetel. Hij zou het PVV geluid willen laten horen in de Vlaardingse raad.

5 reacties op “VLAARDINGER BELAAGD DOOR MINDERJARIGE BIJ PRO-ISRAËL DEMO

  1. Och, niets wereldvreemds als je thuis en in je vriendengroep vrijwel niets anders hoort dat Joden minderwaardig zijn en dat alle geweld tegen hun geoorloofd is.
    Zolang ‘kinderen’ van amper 10 jaar op Felyx scooters rondrijden, tot middernacht buiten spelen en pa en ma lachend toekijken, verwacht je toch geen opvoeding?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *