WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ERG SUCCESVOL’ DUTCH DISTILLERS FESTIVAL SCHIEDAM KEERT TERUG

SCHIEDAM- Het International Dutch Distillers Festival (IDDF) keert volgend jaar zeker terug in Schiedam. De eerste editie van dit evenement, dat van 27 mei tot en met 4 juni plaats heeft gevonden, wordt door het gemeentebestuur omschreven als ‘erg succesvol’. In 2023 zal het IDDF met name extra ingezet worden om meer deelnemers en meer publiek te krijgen voor het IDDF around town en de restaurant week.

De Schiedamse horeca leefde zich in de restaurant week uit met het thema gedistilleerd en tijdens IDDF around town opende diverse historische locaties in de binnenstad hun deuren, onder meer om bezoekers alles te leren over de productie van jenever.

Het IDDF geldt na één editie al als ‘een belangrijke pijler voor het Dutch Distillers District’. Een manier om aandacht te krijgen voor Schiedam is de focus op het Dutch Distillers District. Met name de distillateurs zouden bij de gemeente hebben aangegeven dat het Distillers District voor hen een belangrijke meerwaarde is. Zij zijn bereid hierin samen te werken met Schiedam Partners en de gemeente. De gemeente faciliteert in met name de fysieke aanpak. Schiedam Partners zet vooral in op de marketing. Gezamenlijk wordt gekeken naar uitbreiding van het aanbod en versterking van de zichtbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *