Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

START VERKOOP S’MAAK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Vandaag is de verkoop gestart van appartementen in de ‘urban woonmolen’ op de kop van de Singel in Schiedam. Inschrijven kan op smaak-schiedam. Mancave, extra grote living, walk-in closet, wellness, boodschappenbox, shared mobility? Blauwhoed maakt wonen in de woontoren s’MAAK zo aantrekkelijk mogelijk.

Vorig jaar heeft de gemeente Schiedam de ontwikkelcombinatie Blauwhoed, MLA+, Stats Architecten en Bouwgroep Moonen geselecteerd als partij voor de uitwerking van een plan voor de Kop van de Singel. Het gaat om een bijzondere locatie: nabij het Stationsplein.

De Kop van de Singel is de entree naar de binnenstad vanuit het station Schiedam Centrum.

De 78 woningen in s’MAAK zijn elk uniek en liggen op een centraal gelegen en goed ontsloten plek in Schiedam. Met een grote verscheidenheid aan woningtypen – van studio tot ruime eengezinswoning, appartement tot penthouse variërend in omvang en oriëntatie – is er een ruime keuze. Met als gemene deler: de kwaliteit. Van de plattegronden, de buitenruimtes, de afwerking, duurzaamheid en de slimme inbedding in het gebouw; over alles wordt tot in de puntjes nagedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *