WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

SLUITING SERVICEPUNT POSTNL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De sluiting van het PostNL Servicepunt aan het Veerplein in Vlaardingen zorgt voor verontwaardigde reacties vanuit de locale politiek. Afgelopen week liet het SP raadslid Ingrid Wijker zich al bezorgd uit via Twitter. De fractie van de CU-SGP komt nu met raadsvragen.

Aan de sluiting van het postkantoor aan de Westhavenkade kleven slechte herinneringen.
Aan de sluiting van het postkantoor aan de Westhavenkade kleven slechte herinneringen.

Hoewel dit niet direct een gemeentelijke aangelegenheid betreft, is naar de mening van de CU-SGP de komende sluiting van invloed op het welbevinden van de Vlaardingse burger.

Bij het verdwijnen van het loket in de Albert Heijn, zal deze dienstverlening op een andere manier gestalte moeten krijgen, meent de CU-SGP. De Vlaardingse burger zal op een andere plaats moeten gaan zoeken naar een postzegelverkooppunt of een plek waar de aangetekende post kan worden verstuurd of waar een betaling kan worden geregeld, of waar een kentekenbewijs wordt overgeschreven of …….vult u zelf maar aan. Vele algemeen gebruikte diensten worden in het Postkantoor aangeboden.

De fractie vraagt het college: ‘De gemeente wil toch niet dat in onze bruisende stad op een dergelijk cruciale centrale locatie waar zich het Postkantoor nu bevindt, verpaupering zal plaatsvinden?’ En daarmee is het toch een zaak die ons als gemeente ook aan gaat, stelt de CU-SGP. De christenen willen zo spoedig mogelijk dit pand betrekken bij de verdere invulling van het Veerplein. En liever niet als horeca(-achtige) gelegenheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *