Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZUIDBUURT MAASSLUIS-VLAARDINGEN TIJDELIJK AFGESLOTEN

MAASSLUIS- De Zuidbuurt tussen Maassluis en Vlaardingen wordt vanavond tijdelijk afgesloten. BAAK, de bouwer van de Blankenburgverbinding, voert vanaf 21.00 uur een spoedreparatie uit aan het asfalt van de Zuidbuurt ter hoogte van de bouwweg van BAAK. De werkzaamheden duren tot uiterlijk 02.00 uur vannacht. Dit kleine stukje Zuidbuurt is dan afgesloten voor alle verkeer.

Alle woningen aan de Zuidbuurt zijn bereikbaar. Woningen tot en met Zuidbuurt 38/Zuidbuurt 77 zijn alleen bereikbaar via Maassluis. Woningen vanaf Zuidbuurt 77a/Zuidbuurt 40 zijn alleen bereikbaar via Vlaardingen. Doorgaand verkeer kan niet over de Zuidbuurt en kan gebruik maken van de Broekpolderweg. Bij de werkzaamheden en aan het begin en het einde van de Zuidbuurt staan verkeersregelaars die bestuurders op deze afsluiting attenderen

Tussen de A20 en de spoorlijn heeft BAAK een bouwweg aangelegd. De bouwweg kruist de Zuidbuurt. Het asfalt op de Zuidbuurt is ter hoogte van de bouwweg ernstig beschadigd.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *