WATERWEG ACTUEEL

ZUID-AFRIKA IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

ZUID-AFRIKA IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het Zuid-Afrikaanse koor Khayelitsha United Mambazo Choir treedt vanavond op in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Khayelitsha United Mambazo Choir is een groep van zeven mannelijke zangers, die normaal gesproken hun geld verdienen met a-capellazang in het toeristische havenkwartier van Kaapstad. Ze worden speciaal voor deze gelegenheid aangevuld door twee zangeressen én Jitsvinger, één van Zuid Afrika’s grootste talenten op dit moment.

Tijdens de voorstelling passeren diverse Zuid-Afrikaanse nummers de revue, zowel uitbundig, ingetogen als aanstekelijk. Tegen de achterwand worden op groot scherm Zuid-Afrikaanse beelden, interviews met bewoners en vertalingen van de zang vertoond.  Door de meeslepende muziek met live band, verhalen en decor waant u zich een avond op de Westkaap.  Een droom? Nee hoor, de voorstelling ‘South African Road Trip’ maakt het tot realiteit – in de comfortabele stoelen van het theater.

 South African Roadtrip – Celebrating Life, 6 december 2017
Aanvang 20.15 uur (deuren open 19.15 uur), 26 euro incl. consumptie

Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

 

Webradio Torpedo

december 6th, 2017

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *