Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZORGEN ROND NIEUWBOUW HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De bouw van het 55+ complex in de Prins Hendrikstraat in Hoek van Holland moet zo snel als mogelijk van start gaan. De gebiedscommissie benadrukt dat nog eens extra in een reactie op het Voorlopig Ontwerp van het Inrichtingsplan.

De commissie verwacht van de gemeente Rotterdam dat men een vinger aan de pols blijft houden of de parkeerdruk voor de zittende bewoners in balans blijft.

De afgelopen weken zijn al zorgen geuit over de staat van de bomen aan de Prins Hendrikstraat, waarvan er drie onderdeel uitmaken van het inrichtingsplan. Ook is al aangegeven dat de geluidsbelasting van de Hoekse Baan op de nieuwbouw zorgelijk wordt gevonden. De gebiedscommissie laat het bestuur op de Coolsingel weten: ‘Wij zijn door de projectmanager geïnformeerd dat dit geen onderdeel uitmaakt van het inrichtingsplan en dat dit al in het bestemmingsplan van de H6 weg is geregeld. Maar we willen het bij deze nog een keer kenbaar gemaakt hebben. Wij vragen u om ons advies over te nemen. Graag ontvangen wij u een reactie binnen 6 weken. Ook worden wij graag op de hoogte gehouden van verdere besluitvorming.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *