RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZONNESTUDIO LA COSTA KOMT NAAR SCHIEDAM-KETHEL

SCHIEDAM- Er komt opnieuw een zonnebankencentrum in het pand van het voormalige Sunbreak aan de Schiedamseweg in Schiedam-Kethel. Per 1 september opent La Costa een tweede vestiging in Schiedam. Bij de start van de zonnestudio wordt allereerst begonnen met de look van de entree en geïnvesteerd in de lampen. De weken daarna komen er drie grote banken van het merk Ergoline (880, 1100 en 1400), zodat de klanten de ‘La Costa kwaliteit’ krijgen die ze gewend zijn.

Bij La Costa legt Suzanne uit: “In de vestiging op de Broersvest zien wij ook veel klanten afkomstig uit Schiedam Noord en aansluitend de wijken in Vlaardingen. Vorige maand werden wij benaderd of wij interesse hadden om de zonnestudio in hert Hof van Spaland over te nemen. Op dat moment waren wij net met een grote verbouwing van onze studio in Utrecht Centrum bezig, was het buiten meer dan 30 graden en kwam het eigenlijk niet echt uit. Na overleg hebben we toch besloten om de drukte (en wachttijden) op de Broersvest te verminderen en een tweede studio te openen in Schiedam.”

La Costa is in 1997 begonnen in ’s-Gravenzande met een kleine zonne- en  nagelstudio. Het bedrijf is vooral de laatste 10 jaar uitgegroeid tot één van de marktleiders in Nederland met inmiddels twintig vestigingen.

Bij La Costa is men nog op zoek naar enthousiast en gemotiveerd personeel. Bij interesse graag CV en beschikbare tijden mailen naar madonna@lacosta.nl

Meer info over La Costa op www.lacosta.nl

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *