Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZONDER QR-CODE: SNUFFELBEURS RIJSWIJK

RIJSWIJK- Aankomende editie van de Neuzelbeurs staan er circa 280 kramen gevuld met allerlei leuke koopjes in De Broodfabriek in Rijswijk. Van (tweedehands) kleding, boeken, games, muziek, antiek, kunst, curiosa tot diverse nieuwe artikelen tegen scherpe prijzen. Waar je ook naar op zoekt bent; er is voor ieder wat wils!

De Neuzelbeurs wordt aangemerkt als doorstroomlocatie, deze zijn uitgezonderd van de huidige vrijheidsbeperkende maatregelen voor evenementen.

De ticketverkoop voor De Neuzelbeurs in De Broodfabriek is voorafgaand aan de beurs mogelijk. Goed om te weten: het aantal tickets in de online verkoop is gelimiteerd. Wij raden aan om uw ticket zo spoedig mogelijk aan te schaffen om teleurstelling te voorkomen. OP=OP

Zelf deelnemen?

Heeft u spullen over na een zolderopruiming of gaat u verhuizen en wilt u een leuk zakcentje overhouden? Huur voor 59 euro eenvoudig een kraam voor een heel weekend! Startende ondernemers die zelf (handgemaakte) spullen onder de aandacht willen brengen, zijn als deelnemer natuurlijk ook van harte welkom! Kijk op de website voor beschikbare kramen en boekingen of bel voor meer informatie 070-3075900.

Tijdens dit weekend is er tevens in De Broodfabriek de Internationale Mineralenbeurs. Deze beurs is helaas uitverkocht. Mocht u in bezit zijn van een ticket voor deze beurs? Dan mag u ook gratis een bezoekje brengen aan de Neuzelbeurs. Helaas is het niet mogelijk om met een ticket van de Neuzelbeurs de Internationale Mineralenbeurs te bezoeken!

Wat : Neuzelbeurs

Waar : De Broodfabriek, Volmerlaan 12, 2288 GD Rijswijk

Datum : 2 & 3 oktober

Openingstijden : 10:00 – 17:00 uur

Tickets : 4 euro (volwassenen), 3 euro (kinderen), 6 euro (weekend) Website : www.neuzelbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *