RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZON BREEKT DOOR BIJ CORSO VLAARDINGEN

Corso 1VLAARDINGEN- De weersvoorspellingen wijzen op gunstige omstandigheden voor het Varen Corso dat vanmiddag in Vlaardingen wordt verwacht. In de middag wordt het van het westen uit droog en komt de zon er steeds beter bij, voorspelt het KNMI. Weerplaza heeft het over een bui langs de kust en later juist vooral zon. De middagtemperatuur wordt ongeveer 21 graden.

Rond 16.45 uur komen de schuiten van het corso aan bij de brug aan het Broekpolderpad in Vlaardingen. Rond 17.15 uur keert het hele gezelschap bij de Emmakade om koers te zetten naar Maassluis. Om 18.30 uur is het Corso bij de Boonervliet in Maasland. En van 20.30 tot 22.00 uur ligt het corso langs de Maassluiseweg voor de traditionele vlootschouw.

In Maassluis barst om 21.00 uur het Meezingspektakel los op het parkeerterrein achter de Nieuwstraat. Op dat moment draait de wind van zuidwest naar west en is meest matig.

Zaterdag valt er vooral in het noordoosten mogelijk nog een bui, verder is het meest droog, met flink wat zon. Het corso is dan te bewonderen in het Westland en Den Haag.

Zie ook: Klaar voor Meezingspektakel Maassluis.

KLAAR VOOR MEEZINGSPEKTAKEL MAASSLUIS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *