Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZOMERTERRAS VLAARDINGEN NAAR UNILEVERTERREIN

VLAARDINGEN- Ondanks de lockdown is het de organisatoren gelukt te komen met een alternatief voor het jaarlijkse Zomerterras. In de openlucht op het tenniscomplex van het voormalige Unileverterrein zijn in het derde en laatste weekend van augustus concerten te beleven van onder andere Hans Dulfer, Kraak&Smaak en New Cool Collective. Van 24 tot en met 28 augustus kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar zich uitleven in ZomerSpeelStad.

Een overzicht van de optredens: Hans Dulfer & Friends (22 aug.), New Cool Collective (23 aug.) Rootsiders (beste Europese Bob Marley Tribute) (28 aug.) Kraak&Smaak (29 aug.) en Zuco 103 (30 aug.). Vooraf aan elk concert geniet van u van een voorprogramma van veelbelovende talenten. Kaarten á € 15 koop je online op www.zomerterras.nl

Bij aankomst wordt u op een zitplaats gewezen, u wordt aan tafel bediend en iedereen moet verplicht 1,5 meter afstand houden tot elkaar. Op zomerterras.nl lees alle huisregels.

Van jongs af aan krijgen de Vlaardingse kinderen een Zomerterras-opvoeding. Dus ook op de Tennisbaan is er ruimschoots aandacht voor de jeugd. ZomerSpeelStad is een terrein van 1800 m2 pret. Sport en spel, creatieve activiteiten en gave attracties waarop kinderen helemaal los kunnen gaan. Ouders en verzorgers zijn absoluut verboden, die gaan lekker wat anders doen.

Kaarten à € 5 koopt u online op www.zomerterras.nl en zijn geldig voor een ochtend (09:00 tot 12:30 uur) of een middag (13:30 – 17:00 uur). Bij toegang krijgen kinderen een bandje waar naam en telefoonnummer op wordt geschreven. Als er iets aan de hand is, worden ouders/verzorgers direct gebeld. Een strippenkaart zorgt ervoor dat kinderen bij alle activiteiten aan de beurt komen, natuurlijk onder bezielende begeleiding van onze medewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *