WATERWEG ACTUEEL

ZOMERTERRAS VLAARDINGEN MAG SPAREN MET SUBSIDIE

ZOMERTERRAS VLAARDINGEN MAG SPAREN MET SUBSIDIE

Ronnie Tober tijdens de seniorenmiddag op het Vlaardingse Zomerterras in 2014.

VLAARDINGEN- De Stichting Zomerterras in Vlaardingen kan definitief rekenen op een subsidie van 46.000 euro. Het geld mag de stichting toevoegen aan het eigen vermogen.

De stichting Zomerterras heeft vorig jaar een positief exploitatieresultaat behaald. De stichting ontving dat jaar een subsidie van 46.000 euro voor de organisatie van het festival. Dit bedrag is pas definitief als het gemeentebestuur de subsidie officieel vaststelt. Die vaststelling vindt na afloop plaats op basis van de daadwerkelijke inkomsten en uitgaven. Binnen de geldende regels van de subsidieverordening mag de stichting slechts een deel van het positieve resultaat toevoegen aan het eigen vermogen. De stichting heeft gevraagd het hele resultaat te mogen toevoegen om haar financiële positie te verbeteren.

De stichting heeft al jaren een negatief vermogen en heeft een plan om weer in de zwarte cijfers te komen. Het college van burgemeester en wethouders heeft daarom net als vorig jaar besloten dat de stichting het positieve resultaat mag toevoegen aan het eigen vermogen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

mei 16th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *