Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZOMERSE VERANDERINGEN BIBLIOTHEEK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Bibliotheek in de Brug in Schiedam-Woudhoek is van 23 juli tot en met 5 augustus gesloten. De dichtbij zijnde bibliotheekvoorziening is de Bibliotheek in de Nieuwe Harg. 

De Bibliotheek in de Erker is met ingang 14 juli permanent gesloten. Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking tussen het wijkcentrum en de bibliotheek niet in de huidige vorm voort te zetten. Woont u in de wijk West dan kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de Bibliotheek in de Korenbeurs. 

Tot en met 5 augustus leent u boeken, dvd’s, Blu-rays, en games voor een dubbelleentermijn. Let op: Toppers 2 weken, E-books 3 weken.

Koffer vol? E-books mee! Geen plek meer voor boeken? Leen e-books van de VakantieBieb maak gebruik van het basislidmaatschap plus e-books. Voor uw e-reader, tablet of smartphone.

Op vakantie denk ook eens aan de VakantieBiebapp. De VakantieBieb biedt een leuk leespakket voor het hele gezin met: romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften, reis- en taalgidsen. Met bekende auteurs en goede titels. Makkelijk mee te nemen.  

Onderweg? Lekker luisteren… Lekker luisteren onderweg. Leen luisterboeken of download de LuisterBieb-app.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *