Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZOEKEN NAAR UITSLAG BEWONERSENQUETE SCHIEDAM-SPALAND

SCHIEDAM- De uitkomsten van de bewonersenquête in Schiedam-Spaland zijn bekend. Per huis-aan-huis folder wordt melding gemaakt van de uitslag en doorverwezen naar een website, waar bewoners een en ander zouden moeten kunnen inzien.

Op 15 mei zijn omwonenden in het informatiemagazine ‘Aan de Slag’ uitgenodigd om de enquête in te vullen over de drie groengebieden aan de Akkers: Spetakker, Gerstakker en Boekweitakker. Totaal hebben honderdnegen bewoners de enquête ingevuld. Met dit resultaat is de gemeente tevreden.

Alle reacties zijn geanalyseerd en verwerkt in een resultatenmemo. Hierin leest u wat er is opgemerkt en welke kansen de gemeente ziet voor de inrichting van de groengebieden. Van de bevindingen is een kaart gemaakt: de bevindingenkaart. Deze bevindingen zijn ook geanalyseerd. De bevindingen bieden kansen voor het definitieve ontwerp. Ook van deze kansen is een kaart gemaakt: een kansenkaart. U vindt de memo, kansen- en bevindingenkaart in het Gebiedsportaal, waar ook de enquête te vinden was.

https://gebiedsmanagers.nl/gebiedsportaal-projectfasen/

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *