Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘ZING NEDERLANDS MET ME’ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Zingen maakt gelukkig en samen zingen verbindt! Daarbij is het wanneer je nog niet zo goed Nederlands spreekt, de ideale manier om snel Nederlands te leren. Leer al zingend Nederlands in Theater Koningshof. Op dinsdag 12 maart, dinsdag 9 april en dinsdag 14 mei is het weer zover: Zing Nederlands met me.

Zing Nederlands met me zal, integenstelling tot de vorige edities, plaatsvinden in de theaterzaal de Uiver. De Uiver zal worden omgetoverd tot een swingend geheel zodat iedereen een gezellige muzikale middag kan hebben. Leer al zingend Nederlands met bekende Nederlandse liedjes onder begeleiding van Annemarie Verburg (zang) en Han Remmerswaal (piano).

Zing Nederlands met me is gratis voor iedereen die uit volle borst wil zingen en nieuwe mensen wil ontmoeten. Het draait niet enkel om het zingen, maar vooral om het hebben van veel plezier. De muzikale middag begint om 13.00 uur. Bent u erbij?

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *