Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ZES WIJKFILMS OP NIEUWBOUWDAG SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op de Nieuwbouwdag Schiedam 2020, die zaterdag 10 oktober wordt gehouden, gaan om 10.00 uur zes wijkfilms online met prachtige beelden van 23 huidige en toekomstige woonplekken in Schiedam. Die films zijn te bekijken via de website www.nieuwbouwdagschiedam.nl. Van de bouwlocaties zijn de afgelopen weken spectaculaire luchtbeelden gemaakt met drones en camera’s. De artist impressions in de films geven een goed beeld van de toekomstige situatie.

In totaal worden in de wijkfilms 23 huidige en toekomstige nieuwbouwlocaties belicht. Daar gaat Schiedam de komende tien jaar zo’n 7.000 woningen bouwen, waarvan circa 1.000 ter vervanging van verouderde woningen die worden gesloopt.

Wie de woonplekken zelf wil zien, kan die dag van 10.00 tot 16.00 uur bij het i-PUNT in de WAAG aan de Lange Kerkstraat 39 de brochure BEZOEK DE BOUWPLAATS ophalen. Daarin staan zes wandel- en fietstochten uitgetekend door de gebieden Centrum, Nieuwland, Noord, Zuid, Oost en West.

Woningzoekenden krijgen op 10 oktober bij het i-PUNT ook een goodiebag met wooninformatie en tal van leuke wooncadeautjes mee, die beschikbaar zijn gesteld door de projectontwikkelaars, makelaars, financieel adviseurs en notaris. Zowel de brochure als de goodiebag is ook na 10 oktober op te halen bij het i-PUNT. Er zijn 500 exemplaren van de goodiebag, dus op = op!

Het laatste nieuws over de Schiedamse bouwplannen wordt vermeld op de websites www.sdam.nl/wonen, www.nieuwbouwdagschiedam.nl en via de Facebookpagina NieuwbouwdagSchiedam. Op de websitepagina van de gemeente (https://www.schiedam.nl/a-tot-z/projecten-in-de-wijk) staan ook voorgenomen projecten beschreven. Het i-PUNT is open op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *