Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

XENOS SCHIEDAM GOOIT ROER OM

SCHIEDAM- De Xenos in de binnenstad van Schiedam lanceert binnenkort haar compleet vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het zou gaan om ‘een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken’, beweert het bedrijf in een persbericht. Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, zal de winkel een paar dagen dicht gaan. Op donderdag 4 juli staat de feestelijke heropening gepland.

Om ruimte te maken voor het nieuwe assortiment en het nieuwe interieur is er speciale verbouwingsuitverkoop in de week voorafgaand aan de tijdelijke sluiting van de winkel. De winkel is vanaf 23 juni een aantal dagen gesloten om deze te voorzien van een complete nieuwe look en feel.

Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd.
Op 4 juli zal de nieuwe winkel aan het Broersveld 43 open gaan. Dit gaat gepaard met een feestelijke acties en openingsaanbiedingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *