Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WORKSHOP PORTRETSCHILDEREN VAN UW POES

VLAARDINGEN- Altijd al uw geliefde kat willen schilderen? Nu is uw kans bij de Bibliotheek de Plataan.
Het portret wordt levensecht en bijna niet van een foto te onderscheiden. Binnen 4 uur loopt u met een prachtig portret naar buiten.

De Vlaardingse kunstenares Nelie Meininger maakt die levensechte portretten met een techniek, die zij niet wil verklappen, maar wel wil laten uitvoeren door deelnemers aan haar workshops. En u kan hieraan meedoen.

Deze workshop wordt op zondag 30 mei en zondag 6 juni van 13.00 – 17.00 uur gegeven door Nelie Meininger bij de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

Om tot een goed resultaat te komen vraagt Nelie Meininger om een goed lijkende foto/kopie van de kop van de kat vooraf op te sturen. De juiste kleuren verf worden dan aangeschaft. De afbeelding moet 15×15 cm zijn. “Het resultaat zal de deelnemers verrassen, dat weet ik zeker,” zegt Nelie, die in Vlaardingen al bekendheid geniet door haar muurschilderingen in de Vettenoordse polder en haar schilderwerk op muren bij bedrijven in de regio.

Deze schilderworkshop kost € 25,00 voor bibliotheekleden/vrijwilligers met vrijwilligerspas en € 30,00 voor niet-leden. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan t/m 22 mei via www.debibliotheekdeplataan.nl of per e-mail: cdrescher@debibliotheekdeplataan.nl of telefonisch: 085-0436741 (kies 3 voor Vlaardingen Centrum). Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij! En wie weet hangt er binnenkort een prachtig portret van uw eigen kat aan uw muur.

3 reacties op “WORKSHOP PORTRETSCHILDEREN VAN UW POES

  1. Sorry hoor,
    Bij het zien van de kop wilde ik me meteen aanmelden.
    Zag het meteen voor me, allerlei verschillende kale, zwarte, blonde, grote en kleine poezen.

    What’s on a man’s mind.
    (Sigmund Freud).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *