Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WORKSHOP MAASSLUIS: HOE VIND IK MIJN JUISTE (WERK)PLEK

MAASSLUIS- Op woensdag 4 september geven Wilma Broeseliske en Atekeh Raisi van Stichting 015NOW uit Delft speciaal voor werkzoekenden, een interessante workshop.

Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek. Waar is de juiste (werk)plek voor jou? Hoe weet je dat je op de juiste plek bent? Je bent druk aan het zoeken en aan het solliciteren of hebt momenteel daar totaal geen energie voor. Er gebeurt van alles met je en ook om je heen. Mensen willen van alles van je. Maar wat wil je zelf? Systemisch waarnemen is een andere manier van beleven van jouw situatie. Het lichaam liegt nooit! Thema’s die tijdens deze workshop aanbod komen zijn: – Van welke systemen ben jij een deel? – Welke patronen herken je bij jezelf? – Hoe vind jij jouw plek? – Hoe zorg ik voor de balans tussen geven en nemen? – En hoe benut ik dat in de praktijk?

Atekeh en Wilma zijn daadkrachtige dames, die in verschillende werelden (werk)ervaring hebben opgedaan. Kansen weten te creëren. Soms te veel op hun bordje hebben en daardoor geleerd hebben keuzes te maken.

Zij weten uit eigen ervaring hoe je verstrikt kunt zitten in een situatie en dat je niet gezien of gehoord wordt. En vooral hoe je dat kunt veranderen, zodat je aantrekt wat je wel wilt.

Zij hebben veel ervaring op het benutten van het hoofd, hart en handen. Geschoold op het gebied van onder andere Systemisch waarnemen, NLP, Samenwerken en Projectmanagement.

Locatie en aanmelden De workshop “Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek?!” vindt plaats op woensdag 4 september van 13.00 tot 16.00 uur in werkleerbedrijf Stroomopwaarts, Industrieweg 106 te Maassluis. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via DeBroekriem (maximaal aantal deelnemers: 15).

Over DeBroekriem DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *