Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WONINGBOUW BROEKPOLDER VLAARDINGEN KWAM AL EERDER TER SPRAKE

VLAARDINGEN- Ideeën voor mogelijke woningbouw in het Vlaardingse groengebied de Broekpolder leven al veel langer op het stadhuis. Het VVD-raadslid Ruben van de Zande sprak daar afgelopen januari in defensieve bewoordingen al over voor de microfoon van Omroep Vlaardingen.

Op de vraag of de Broekpolder voor de VVD een optie is voor woningbouw reageert Van de Zande op 6 januari geschrokken: ‘”Nee, op dit moment nog niet… Nog niet. Op dit moment nog niet. Punt! Nee, nee, nee. Laten we eerst kijken hoe we die woningen binnen de stad kunnen realiseren.”

Afgelopen week heeft wethouder Ivana Somers (Leefbaar) gesuggereerd dat de vraag naar woningbouw in de Broekpolder medio september zomaar eens zou kunnen opduiken bij de bijeenkomsten voor de nieuwe Woonvisie. Somers: “ Ik verwacht dat, dat uit het participatietraject gaat komen.”

Naar aanleiding van een publicatie over mogelijke bouwplannen in de polder haast de wethouder zich om te benadrukken dat zij hoopt dat de Broekpolder groen blijft, maar ze verwacht dat inwoners met een andere mening dit punt zullen inbrengen. De wethouder is benieuwd wat Vlaardingen gaat kiezen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *