WATERWEG ACTUEEL

WOEST OVER WERKZAAMHEDEN KFC VLAARDINGEN

WOEST OVER WERKZAAMHEDEN KFC VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Ondernemers op het Benelux Workpark in Vlaardingen-Oost zijn woest over de werkzaamheden bij de toekomstige KFC. De partij ONS.Vlaardingen heeft begrepen dat de gemeente slechts één dag voor aanvang de werkzaamheden heeft aangekondigd. Daardoor kan het bedrijf Cimcool met zijn vrachtwagens zijn terrein niet meer op, voor andere bedrijven wordt dit sterk bemoeilijkt, de omgeving staat nu vol met verkeerd geparkeerde auto’s, en Handhaving mag, durft of wil volgens de ondernemers niet optreden.

ONS heeft de klachten op het bord gelegd van burgemeester Annemiek Jetten (PvdA). De bedrijven willen volgens ONS dat direct wordt gehandhaafd  op fout parkeren en dat foutgeparkeerde auto’s verdwijnen. ONS: ‘Op de meest korte termijn willen de ondernemers gedetailleerde informatie over de aankomende werkzaamheden voor de bouw van de KFC, waarover men nu nog helemaal niets is meegedeeld vanuit de gemeente.’

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

april 15th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *