Uncategorized

WOEDE OVER VERMEENDE POLENSTOP VLAARDINGEN

WOEDE OVER VERMEENDE POLENSTOP VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Volgens de Vlaardingse GroenLinks-fractievoorzitter Lianne van Kalken geldt boven de Nederlandse grondwet het Europese unieverdrag. Dit verdrag maakt het mogelijk dat Polen zich in Vlaardingen kunnen vestigen. Kalken noemt dat letterlijk ‘gewoon het belangrijkste voor ons land’. De GroenLinks-voorvrouw reageert daarmee op de wens van ONS.Vlaardingen om te stoppen met het importeren van probleemgroepen.

Namens ONS verdedigt Ron Boers het standpunt van zijn partij. Boers: “Met het importeren van mensen bedoel ik juist mensen die op allerlei gebieden problemen hebben. Of ze nou ziek, zwak, misselijk of in de schulden zitten, of geen uitkering hebben, of de taal niet spreken. Daarvan hebben we er in Vlaardingen al zoveel dat we de problemen niet aan kunnen. Het lukt ons niet om die mensen goed te helpen. Als we er nog meer bij krijgen dan gaat het nog minder helpen. En dat gaat juist ten koste van die mensen met problemen. Daarom wil ik daar een stop op. Dat wil ik niet meer verder importeren. Dat is dweilen met de kraan open. “

GroenLinks krijgt steun van de PvdA in de aversie tegen de woorden van Boers. Stefanie Solleveld (PvdA): “U heeft het over importeren als we het over mensen hebben. Goederen en diensten importeren we, mensen niet. Die emigreren”. Van Kalken voegt daar nog eens aan toe: “Het kan gewoon ten eerste niet. En daarnaast vindt GroenLinks ook dat we dat niet moeten willen”.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

november 8th, 2018

2 Comments

2 Comments

 1. Mariella Konings says:

  “… gewoon het belangrijkste voor ons land” piept van Kalken, alsof ze al op Haags pluche zit.

  Maar hoe dan? Ze ziet er zelf uit alsof ze niet eens oud genoeg was om te stemmen tijdens het referendum in 2005. Toen meer dan 65% van de bevolking TEGEN de EU ‘grondwet’ stemde, iets wat zij hier nu zo hartstochtelijk verdedigt!

  Van Kalken en Solleveld vinden elkaar in hun verontwaardiging over semantische kwesties. Goedkope vertragingstactiek om het gebrek aan inhoudelijke argumenten te verhullen.
  Dat Solleveld bovendien in verwarring blijkt over de begrippen ’emigratie’ en ‘immigratie’ laten we gemakshalve maar even buiten beschouwing.

  Ik vermoed dat beide dames eveneens staan te trappelen om ook dat Immigratiepact van Marrakech te ondertekenen?

  Wat voor toekomst zien zij eigenlijk nog voor zich?

  Zetten deze twee zich over 10-15 jaar in voor de invoering van de “kommunalka”?
  O nee – oeps – da’s Russisch, sorry.

  Maar niet verbaasd zijn als de EU ons dadelijk allemaal ineens verplicht onze woning te delen met een groep immigranten, hoor. Net als destijds de Russen onder Stalin.

  Ken zelf maar één Pools woord: “KURVA”.

 2. Rob says:

  Ik had geen andere reactie verwacht van deze wegkijk partijen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *