Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WISSELBEKER PLAYBACKSHOW SCOUTING SCHIEDAM

SCHIEDAM– Scouting laat je, in een plezierige vrijetijdsbesteding, grenzen verleggen. Veel kinderen vinden het dan ook best spannend om op te treden voor een echt publiek. Toch waren er zaterdag weer heel wat scouts die hun best deden om de wisselbeker te winnen bij de jaarlijkse Playbackshow van de Scouting Tono-groep.

De playbackshow is inmiddels een traditie bij de Scouting Tono-groep. Begonnen in 1986 nodigen de scouts jaarlijks een publiek uit om te komen kijken naar de imitatie-kunsten van de kinderen. De winnaars mogen een jaar de wisselbeker thuis houden en krijgen hun naam op diezelfde beker gegraveerd.

Bij de jongste scouts, de Bevers, ging de wisselbeker naar Noortje Overgoor en Kim van den Graven die het liedje “Tsjoe tsjoe wa” brachten. Bij de welpen, de meisjes en jongens van 7 tot 11 jaar, werd Eva van Gerven (8 jaar) de winnaar als DJ Armin van Buren met “Bla bla bla”. In de leeftijdsgroep van de Scouts (11-15 jaar) won Emmanuel Alade met het nummer “Het duurt te lang” van Davina Michelle.

Wil je ook elke week avonturen beleven waar je ook nog wat van leert? Kom dan vrijblijvend eens langs bij de Scouting Tono-groep. Kijk op www.scoutingtono.nl of kom zaterdagochtend langs aan de Sweelincksingel 7 in Schiedam.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *