Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WINTERWANDELING BROEKPOLDER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Federatie Broekpolder nodigt u op zondag 28 december uit voor een winterwandeling. Na het kerstfeest is het goed om ook even naar buiten te gaan, de benen te strekken, frisse lucht in te ademen. En dat kan in de Broekpolder. Onder leiding van de gidsen dit natuur- en recreatiegebied ontdekken. De winterwandeling begint om 11.00 uur en duurt ongeveer twee uur.
Broekpolder 2
U kunt meelopen en veel te weten komen over het gebied en de flora en fauna. De kudde Schotse hooglanders is fors gegroeid en telt inmiddels meer dan 30 runderen.

Deelname aan de wandeling kost 2 euro per persoon. De gidsen ontvangen u bij de picknicktafels in het Klauterwoud aan de Watersportweg, ongeveer 500 meter voorbij de Polderpoort.
Zij geven het advies om kleding (lange broek) en schoeisel aan te passen aan de (weers)omstandigheden. Bij nat weer zijn laarzen het meest geschikt. Ook honden mogen meewandelen, maar wel aangelijnd.
U kunt zich aanmelden via broekpoldergidsen@federatiebroekpolder.nl . Als u zich niet aanmeldt en toch mee wilt, controleer dan via de website of de wandeling doorgaat.

Er worden maandelijks wandelingen georganiseerd. De volgende zijn de winterwandelingen op 25 januari en 22 februari.

Voor meer informatie klik HIER.