WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WINTERREGELING DAKLOZEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De winteropvang voor dak- en thuislozen in Vlaardingen gaat vanavond weer open volgens de winterregeling. Dit blijft zo tot en met zondag 17 februari. Dat meldt de gemeente Vlaardingen.

Het ziet er deze week overdag mooi uit met 10 graden, maar in de avond en nacht daalt de gevoelstemperatuur onder de nul graden. Tijdens vrieskou de nacht buiten doorbrengen, is te risicovol. Mensen die tóch buiten gaan slapen, kunnen door de politie gedwongen worden naar de nachtopvang te gaan. Vlaardingen beëindigt de winterregeling wanneer de buitentemperatuur drie aaneengesloten dagen en nachten boven het vriespunt blijft.

Mensen zonder eigen thuis kunnen –bij (gevoels)temperatuur onder nul graden en tegen de gebruikelijke vergoeding- terecht in De Elementen, Nijverheidstraat 26 in Vlaardingen, voor een warme maaltijd en een slaapplek.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *