Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WINKELDIEF (31) VLAARDINGEN LAAT ZICH NIET STOPPEN

VLAARDINGEN- De 31-jarige winkeldief N. S. uit Vlaardingen heeft maling aan de hem opgelegde winkelverboden en beledigd winkelpersoneel, zoveel is voor justitie wel duidelijk, nu de verdachte voor de rechter moet verschijnen.

De Koerd heeft op 7 januari twee Turkse medewerkers van de Albert Heijn To Go op het Stationsplein in Schiedam-Oost bespuugd en beledigd door hen uit te maken voor: ‘Kankerhoer’ en ‘Kankerslet’. Daarbij zou de verdachte ook een reclamebord van de winkel hebben vernield.

Op 16 december zou S. bij dezelfde AH meerdere broden en een verpakking olijven, salade en een grapefruit hebben weggenomen zonder te betalen.

Voor de Big Bazar, aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen-Babberspolder, heeft de man al sinds 28 oktober een toegangsverbod voor de duur van 12 maanden. Toch stond hij op 10 november weer in de winkel. Volgens het OM is de verdachte daar toen binnengedrongen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “WINKELDIEF (31) VLAARDINGEN LAAT ZICH NIET STOPPEN

  1. Deze malloot probeert dit ooit bij de verkeerde winkel, moet hij naderhand niet klagen als hij daarna ietwat verminkt door het (uitkerings)leven moet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *