RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WINKELCENTRUM MAASSLUIS LANCEERT ONLINE BESTELSERVICE ‘KONINGSHOEK CONNECT’

MAASSLUIS- Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis heeft in samenwerking met zes lokale verswinkels uit het centrum een online bestel en- bezorgservice gelanceerd. Koningshoek Connect (koningshoek.nl/connect) is een nieuw en innovatief platform van winkelcentrum Koningshoek inclusief een lokale bezorgservice.

Sinds de zomer is deze service in voorbereiding en vanaf vandaag staat het platform live voor het grote publiek. Klanten kunnen op één website bij meerdere lokale verswinkels hun digitale boodschappenmandje vullen en er voor kiezen om dit thuis te laten bezorgen.

De aangesloten verswinkels zijn Chocking Chocolatiers (tevens het afhaalpunt), Bakkerij van den Berg, Keurslager Jaap Landman, Zuivelhoeve , Gall & Gall en Kippie. Op het platform kunt u eenvoudig vanaf uw mobiel, tablet of laptop bij al deze ondernemers producten selecteren en toevoegen aan uw winkelmandje. Vervolgens kunt u kiezen of u de bestelling laat thuisbezorgen of dat u het in één keer wilt af komen halen in het winkelcentrum. Ongeacht wat de klant kiest, het scheelt sowieso gesjouw!

Het afhaalpunt, om uw bestelling in één keer op te halen, is bij Chocking Chocolatiers in het winkelcentrum. De bezorging aan huis wordt verzorgd door Bakkerij van den Berg en wordt aangeboden op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur.

Meer informatie of direct bestellen? Ga naar koningshoek.nl/connect

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *