Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WILDLIFE FILM FESTIVAL ROTTERDAM GAAT DOOR

ROTTERDAM- WFFR zal dit jaar ook online te bezoeken zijn via onze website. Het online festival vindt plaats op dezelfde dagen als het fysieke festival. Met deze online uitbreiding maken we onze natuurfilms toegankelijk voor een grotere groep bezoekers in Nederland en daarbuiten.

In de aanloop naar het festival brengen we vanaf september elke zondag een film in voorpremière. Voor deze speciale en exclusieve online vertoningen komt een beperkt aantal kaartjes beschikbaar à 4,50 euro per stuk. De films worden aangekondigd op onze website en via de nieuwsbrief. Met een unieke code kun je thuis inloggen en de film gedurende één dag bekijken.

WFFR ontving vorig jaar ruim 10.000 bezoekers, 25 procent meer dan het jaar ervoor. Tijdens de corona-lockdown bekeken duizenden mensen ons gratis online filmaanbod. Het groeiende succes van WFFR onderstreept de toenemende interesse van het publiek voor films met thema’s zoals wildlife, natuur, klimaat en duurzaamheid.

WFFR 2020 vindt plaats van dinsdag 27 oktober t/m zondag 1 november 2020 in filmtheater Cinerama in het centrum van Rotterdam. Het volledige programma van WFFR staat vanaf 1 oktober op onze website. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober 2020.

Wildlife Film Festival Rotterdam is onderdeel van de agenda van Rotterdam Festivals. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdamfestivals.nl www.wffr.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *