Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WILDERS NEEMT BURGEMEESTER MAASSLUIS ONDER VUUR

Geert Wilders (PVV) heeft begrepen dat een vrouw bij wie de ruiten zijn ingegooid werd toegeroepen door een  Marokkaans jongetje van een jaar of drie jaar: "He vuile kankerhoer jij bent een kankerslet".  Dat schrijft Wilders in een reeks Kamervragen naar aanleiding van zijn korte bezoek aan Maassluis.
Geert Wilders (PVV) heeft begrepen dat een vrouw bij wie de ruiten zijn ingegooid werd toegeroepen door een Marokkaans jongetje van een jaar of drie jaar: “He vuile kankerhoer jij bent een kankerslet”. Dat schrijft Wilders in een reeks Kamervragen naar aanleiding van zijn korte bezoek aan Maassluis.

MAASSLUIS- Burgemeester Edo Haan (PvdA) heeft een bewoner van de Burgemeesterwijk geadviseerd geen media te woord te staan nadat Marokkanen een steen door de ruit hadden gegooid bij de bewoner. Ook zou de gemeentelijk beveiligingscamera in de wijk eerder zijn weggehaald ‘omdat de privacy van de Marokkaanse cultuurverrijkers anders te langdurig zou worden aangetast’. Dat heeft de PVV fractievoorzitter Geert Wilder begrepen na zijn bliksembezoek van afgelopen week aan Maassluis. Wat Wilders betreft ‘kan een dergelijke laffe burgervader beter het veld ruimen.’ De PVV wil van Minister-President Mark Rutte (VVD) tekst en uitleg en graag voor aanstaande dinsdagmiddag 12.00 uur.

De PVV stelt dat gewone mensen en gezinnen in Maassluis, net als (eerder) in heel veel andere Nederlandse gemeenten, het slachtoffer zijn van Marokkaanse straatterreur. Daarom wil de partij weten hoeveel straatterroristen er al zijn gearresteerd in Maassluis (’Welke nationaliteiten hebben ze?’). Het invoeren van een tijdelijke noodverordening hoort volgens de PVV gepaard te gaan met de arrestatie van zoveel mogelijk daders, omdat de ellende anders na het aflopen van die periode weer van voor af aan begint.

Wilders vindt het onacceptabel ‘als wijken of straten in Nederland tot een klein-Marokko of klein-Turkije verworden.’ De PVV-er vraagt Rutte wanneer hij eindelijk bereid is veroordeelde criminelen met een dubbele nationaliteit ‘die niets met ons land blijken te hebben’ te denaturaliseren en uit te zetten. ‘Geldt “Pleurop” ook voor deze mensen of is het ook hier weer vooral vrijblijvende prietpraat?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *