Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WILDE ACHTERVOLGING SNELHEIDSMANIAK SCHIEDAM-WEST

SCHIEDAM- Met de grootst mogelijke moeite heeft de politie in Schiedam-West een snelheidsmaniak kunnen inrekenen die met een snelheid van tenminste 100 km/h over de Vlaardingerdijk scheurden. De man is gedagvaard om voor de politierechter te verschijnen. Het Openbaar Ministerie (OM) stelt dat door de verkeersgedragingen van de verdachte levensgevaar met zwaar lichamelijk letsel voor anderen te duchten was.

De 27-jarige bestuurder heeft zich, volgens het OM, op 24 april vorig jaar niets aangetrokken van een gegeven stopteken. De Turk D. B. zou ook maling hebben gehad aan de optische geluidsignalen van de politieauto. Hij heeft deze genegeerd en is vol gas doorgereden, stelt het OM.

Die nacht is de achtervolging ingezet door de politie, waarbij de verdachte meerdere keren, in ieder geval in de Da Costastraat, ook nog eens geen gevolg heeft geven aan een verkeersteken, door in strijd met de eenrichtingsweg de straat in te rijden met onverminderde snelheid, waar een maximumsnelheid geldt van 30 km/h. Vervolgens zou B. de verlichting van de auto hebben uitgezet terwijl het middernacht was.

Inmiddels is duidelijk dat het niet-Nederlandse rijbewijs van de man al eerder was gevorderd na een voorval op de A20.

4 reacties op “WILDE ACHTERVOLGING SNELHEIDSMANIAK SCHIEDAM-WEST

  1. Och, het is de aard van het beessie hé? Auto verschroten , rijbewijs versnipperen en een enkeltje Erdogan zou op zijn plaats zijn.

  2. Deze keer geen aangifte tegen dit heerschap ivm belediging en toewensen van ernstige ziektes?
    Waarschijnlijk nog niet voldoende genoeg geïntegreerd. En het niet stoppen heeft waarschijnlijk te maken dat hij het Nederlandse woordje ‘stop’ niet begrijpt.
    En daarnaast dacht hij hoogstwaarschijnlijk dat de sirene en de blauwe lampen bij een toeterturk bruiloft hoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *