Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WILDE ACHTERVOLGING DOOR LACHGASGEBRUIKERS SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Zes luidruchtige lachgasgebruikers in Schiedam-Oost hebben vanmorgen een wilde achtervolging ingezet om verhaal te halen bij de maker van een foto. Op de opname is het multiculturele gezelschap te zien terwijl ze ouderen op de Marconiweg vroegtijdig wekken met dreunende muziek en geschreeuw. Onderwijl gaan de zwarte ballonnen met lachgas van hand tot hand vanuit de twee auto’s die staan geparkeerd recht tegenover woonzorgcomplex Marconihove. Het is 07.00 uur in de ochtend.

Wanneer de maker van de foto wordt gezien begint de achtervolging. De klep van de achterbak van de zwarte Mercedes wordt dichtgeslagen. Plankgas en met gierende banden wordt de Ohmstraat ingeslagen. De fotograaf is sneller dan de achtervolgers. En heel wat wendbaarder, zonder auto. De verkeersdrempels in de smalle Kepplerstraat zijn voor de achtervolgers geen belemmering, maar keren of achteruitrijden is nog niet zo eenvoudig met hun bolide. Op dat moment is de plaatjesmaker er alweer vandoor over het trottoir via het Archimedesplein en de Simon Stevinstraat naar het Land van Ris. Daar houden de trappen en paaltjes de Mercedes tegen.

Sinds 15 juli geldt in heel Schiedam een lachgasverbod. Het verbod is opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Met het verbod is Schiedam baanbrekend, omdat het verder gaat dan de maatregelen waarmee het Kabinet komt.

Omwonden klagen al jaren over groepen hangjeugd die bij het gemaal (‘Het Stroompje’) de nachtrust verstoren. De klachten komen van bewoners aan de Swammerdamsingel en de Marconiweg.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

16 reacties op “WILDE ACHTERVOLGING DOOR LACHGASGEBRUIKERS SCHIEDAM-OOST

  1. Ja , dat weet je met die lui , voor de buitenwereld noemen ze zich gelovigen terwijl ze in werkelijkheid volgers van een dictator zijn ………. Het is allemaal poppenkast wat ze hier komen brengen en we trappen er nog steeds in .

   1. Ten eerste..Hoe kom je erbij dat het moslims waren? Volgens mij ben je op het verkeerde site want het gaat hier niet over politiek hey janneke 🤫 ik vind dat heel nederland het moet verbieden ja, maar ik ga de koning hier niet bij betrekken toch? Dus houd je stomme reactie voor je en doe iets voor je land ipv met je dikke reet achter je laptop zitten en bladeren om idiote reactie te typen.. ✋

    1. Wie zegt nou dat ik het over een koning heb , ik heb het over een foute president die in bootvluchtelingen handelt . En trouwens , als je bij jezelf de luie stront eens uit je ogen haalt, kan je duidelijk op die foto zien om wat voor figuren het gaat .

 1. Ach houd toch je muil dicht man met je ze gaan netjes vrijdag naar de gebedsdiensten.
  Hoe haal je het in je hoofd om zoiets erbij te halen ? Als je je mening wilt geven doe dat, maar betrek zulke dingen niet erbij dat staat er los van. Vieze mongol

 2. @ Moderator Waterweg Actueel ; Kunt u eens naar de reactie van ene Dominique kijken want die gaat volgens mij ,met zijn\haar verwensingen , aardig buiten de perken .

 3. Moderator uren geleden is al gevraagd de reactie van Dom te bekijken en te verwijderen. Waarom doet u niets?????
  Er zijn grenzen en die worden overtreden en u laat dit staan?????

 4. Naast het voetbalveld Hogenbanweg altijd een paar auto’s waarvan 1 witte Ford Transit, kenteken beginnend met 30-BZ en nog 2 auto’s. Ze komen rond 23:00 aan en gaan weg vroeg in de ochtend. Als ze weg zijn ligt alles bezaaid met blikjes en andere troep. Erg leuk als je om 6 uur je nest uit moet -_-
  Ze staan er regelmatig, politie al eens gebeld, komen niet dus tsja..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *