Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WIJNPROEVERIJEN OP VEERPLEIN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het houden van proeverijen in een binnenkort te openen wijnhandel aan het Veerplein in Vlaardingen moet kunnen. Het gemeentebestuur wil medewerking verlenen aan de wijnhandel door gedeeltelijk af te wijken van de bestemming die hoort bij het adres Veerplein 6.

De niet met naam genoemde wijnhandel in de Oostwijk wil verhuizen naar de binnenstad van Vlaardingen. Omdat het bedrijf naast wijnverkoop ook een aantal keren per jaar wijnproeverijen en proeverijen met sterke drank organiseert, is een andere horecabestemming nodig. Omdat de onderneming bijdraagt aan een bruisende binnenstad heeft het college van burgemeester en wethouders besloten in te stemmen met een tijdelijke bestemmingswijziging gekoppeld aan de aangepaste activiteiten op deze locatie.

De tijdelijke wijziging is voor deze locatie mogelijk, omdat de proeverijen van de onderneming besloten zijn, plaatsvinden in een aparte afsluitbare ruimte en geen bedreiging vormen voor het woon- en leefklimaat.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *