Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WIJKVOORSTELLING SCHIEDAM-NIEUWLAND

SCHIEDAM- Met Andere Ogen is een reizend wijktheater waarin bewoners uit verschillende Schiedamse wijken hun persoonlijke verhaal vertellen. Na een succesvolle editie in Oost strijkt de voorstelling nu neer in Nieuwland met dit keer alsthema ‘trots’. Aansluitend gaat het publiek met elkaar in gesprek over dit onderwerp en wordt er een gezamenlijke maaltijd genuttigd. Op 30 november in De Kansenfabriek.

Op zaterdag 30 november 2019 vindt de tweede editie van Met Andere Ogen plaats in Schiedam Nieuwland. In deze vertelvoorstelling over ‘trots’ delen zes wijkbewoners een kort persoonlijk verhaal over een moment of gebeurtenis in hun leven dat hen een trots gevoel gaf. Unieke en ontroerende verhalen. Maar ook herkenbaar verhalen. Na de voorstelling gaat men met elkaar over deze herkenbaarheid in gesprek en leert men elkaar met andere ogen zien.

Aansluitend aan de voorstelling kan het publiek deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd uit de wereldkeuken, verzorgd door vrijwilligers van De Kansenfabriek.

De voorstelling en het nagesprek met het publiek duren van 15:30 uur tot ongeveer 17:30 uur in De Kansenfabriek aan De Meesterstraat 40a, Schiedam. De voorstelling is gratis en aanmelden niet nodig. Wilt u ook mee-eten? Meld u dan wel even aan via info@kansenfabriek-schiedam.nl of 06-28357937. Plaatsen zijn beperkt. Kosten voor de maaltijd bedragen 3,50 (of 1 euro voor kinderen). Kijk op www.stichtingmooiwerk.nl voor meer informatie.

Met Andere Ogen is een reizend verteltheater en een project van theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk. Na een eerste editie in Oost strijkt het theater nu neer in Nieuwland voor een tweede editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *