Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WIJKCENTRUM SCHIEDAM-WEST HERVAT DE BINGO

SCHIEDAM- Na een periode van bijna vier maanden gaat De Erker in de Jan van Avennesstraat in Schiedam-West weer open. Op bescheiden schaal, wel te verstaan. op 5 juli start de eerste activiteit: de bingo. Daarna zullen stuk voor stuk ook de andere activiteiten weer beginnen.

Stuk voor stuk, omdat eerst met alle organisaties en vrijwilligers de voorwaarden uit het protocol moeten worden besproken. Zo zal het niet meer mogelijk zijn om het wijkcentrum zo maar in en uit te lopen. Mensen worden alleen toegelaten als zij voorkomen op deelnemerslijsten van de organisatoren en contactpersonen van activiteiten.

De bedrijfsleiding van De Erker moet ook beperkingen opleggen aan het aantal deelnemers.

Ina Blans (Bedrijfsleiding Stichting De Erker) laat weten: ‘Helaas kan niet alles dit jaar doorgaan. Zo moet dit jaar de Battle of the Shanties uit de activiteitenkalender worden geschrapt. Contactactiviteiten zoals het seniorendansen kunnen helaas dit jaar niet meer doorgaan.
Het coronatijdperk zal nog wel enige tijd bepalen wat wel en niet kan. De Erker doet er van alles aan om het onze bezoekers en deelnemers aan activiteiten – als vanouds – zo goed mogelijk naar de zin te maken.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “WIJKCENTRUM SCHIEDAM-WEST HERVAT DE BINGO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *