Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WIETTELER (30) SCHIEDAM-WEST VOOR RECHTER

SCHIEDAM- De Albanees A. S. (30) staat komende donderdag voor de rechter in verband met de exploitatie van een hennepplantage in Schiedam-West. Op 8 januari 2020 werd de plantage aangetroffen en ontmanteld in een dubbele bovenwoning in de Van Ostadelaan. Het pand was gehuurd van de nietsvermoedende eigenaren (een ouder echtpaar).

In de gezinswoningen zijn 550 hennepplanten geteeld door S. Direct na de ontdekking van de kwekerij, door het Interventieteam Ondermijning van de gemeente, is S. aangehouden. De verdachte moet zich ook verantwoorden voor de diefstal van elektriciteit vanwege het aftappen van de aansluiting van Stedin N.V.

Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt kan gedupeerden [vastgoedeigenaren] ondersteunen met de aanpak en afwikkeling en het verhalen op dader(s) naar aanleiding van het aantreffen van een hennepkwekerij. Meer informatie http://www.sbwh.nl info@sbwh.nl of bel 085-273 52 77 @SBWHnl @VerHuurVeilig

Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “WIETTELER (30) SCHIEDAM-WEST VOOR RECHTER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *