WATERWEG ACTUEEL

WETHOUDER VLAARDINGEN WIL FRIETKOT DEZE WEEK OPEN

WETHOUDER VLAARDINGEN WIL FRIETKOT DEZE WEEK OPEN

VLAARDINGEN- ‘Waarschijnlijk deze week heeft patatbakker Kees van der Schee een vergunning om zijn frietkot bij de Praxis in Vlaardingen te kunnen heropenen’. Dat is waar wethouder Frans Hoogendijk (ONS.Vlaardingen) zich voor wil inzetten. De partij van Hoogendijk heeft aangedrongen op tempo in de vergunningprocedure. In de praktijk lijkt dat nog niet zo eenvoudig.

Hoogendijk: “De informatie die ik krijg, vanuit het ambtelijk apparaat, is dat meneer Van der Schee zelf informatie niet of te laat heeft aangeleverd. Hij heeft gewacht met het aanvragen van zijn nieuwe exploitatievergunning, totdat hij zeker wist dat hij zijn omgevingsvergunning kreeg.” Van der Schee moet voor nieuwe papieren eerst nog door de BIBOB-procedure.

De snackbar die jarenlang te gast was op het terrein van het Staelduinsebos, wil na het faillissement van het tuincentrum zo’n 100 meter verderop, op het terrein van de Praxis, het bedrijf voortzetten.

Van der Schee wacht met informatie naar buiten brengen tot het moment waarop hij een definitieve datum voor de heropening kan noemen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

juni 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *