WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WETHOUDER VLAARDINGEN STAPT UIT DE POLITIEK

VLAARDINGEN-  Wethouder Ruud van Harten (CU-SGP) wil niet terugkeren als raadslid in Vlaardingen. Van Harten heeft zijn raadslidmaatschap opgezegd.  In een verklaring laat hij weten dat het niet verstandig is om na 7 jaar wethouderschap weer als raadslid te functioneren. ‘Zeker niet als het gaat om dossiers uit mijn portefeuille. Ik geef daarom graag het stokje over aan een nieuwe generatie’, aldus Van Harten.

De afzwaaiend wethouder laat weten: ‘Na zeven best zware jaren (die in het teken stonden van het realiseren van noodzakelijke bezuinigingen) had en heb ik het gevoel nog niet klaar te zijn met mijn werk. Het was mijn ambitie om (nu er weer financiële middelen beschikbaar zijn in de begroting) door te gaan met o.a. het verder op orde brengen van de openbare ruimte en het verduurzamen van onze mooie stad Vlaardingen. Die ambitie kan ik de komende 4 jaar helaas niet waarmaken. ‘

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *