Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WETHOUDER SCHIEDAM: CIRKELS IN PARK VOOR ‘ANDERHALVEMETERBESEF’

SCHIEDAM- Wethouder Jeroen Ooijevaar (GroenLinks) lijkt het aanbrengen van cirkels op de grasvelden in Schiedamse parken ‘een goede bijdrage aan het anderhalvemeterbesef’. Dat laat de wethouder weten op de suggestie van het VVD-raadslid Sandra Beenhakker. Ooijevaar: ‘Ik ga kijken wat we in Schiedam kunnen doen!’

De cirkels van krijtstreep zijn eerder deze week geplaatst in een park in New York (Brooklyn). Een Amerikaans filmpje van de cirkels kan wereldwijd rekenen op begrip en afkeuring.

Begrip is er van mensen die menen dat er een gevaarlijk griepvirus rondwaard (Covid-19), dat hoe dan ook bestreden dient te worden, door mensen tot afstand te dwingen met onder meer vrijheidsbeperkingen en hoge boetes.

Afkeuring komt van tegenstanders van de daaropvolgende lockdown, die vooral in westerse landen is ingesteld. De cirkels zouden onderdeel zijn van een psychologische oorlogsvoering van overheden tegen hun eigen bevolking. Bedoeld om mensen geestelijk te onderdrukken om daarna zaken door te voeren waarvoor geen enkele politieke meerderheid bestaat. De daarmee aangerichte schade bedraagt alleen in Nederland nu al vele tientallen miljarden.

Het vermeende ‘levensgevaarlijke virus’ laat ondertussen in alle statistieken een forse teruggang zien in zowel landen met als zonder lockdown. De aan ‘het virus’ gekoppelde sterftecijfers laten al veel langer een daling zien. Autoriteiten blijven desondanks hameren op vrijheidsbeperkingen. Ook de gevestigde media blijven die boodschap 24/7 herhalen. Tegengeluiden vanuit de medische wetenschap worden nauwelijks toegestaan.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “WETHOUDER SCHIEDAM: CIRKELS IN PARK VOOR ‘ANDERHALVEMETERBESEF’

  1. Doe je best , Jeroen Ooievaar , met je cirkels . Door je kleinzieligheid plaats je je zelf in de schandalen. Hoe verkoop jij dat straks aan je kinderen en kleinkinderen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *