Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

WERKZAAMHEDEN LANGE HAVEN SCHIEDAM VOOR OP SCHEMA

De restauratiewerkzaamheden aan de Beurssluis gaan ook in de zomermaanden door.  Woensdagmiddag werd hard gewerkt aan het herstel van de metselwerkwanden. Medio november moet de Beurssluis in oude glorie zijn hersteld.
De restauratiewerkzaamheden aan de Beurssluis gingen ook in de zomermaanden door. Medio november moet de Beurssluis in oude glorie zijn hersteld.

SCHIEDAM- Nu  de bouwvakvakantie is beëindigd komt er meer bedrijvigheid aan de Lange Haven in Schiedam. Het groot onderhoud van de kademuren start pas in januari, maar nu al verloopt het deelproject aan de beurssluis zo voorspoedig dat gesteld kan worden dat aannemer Boskalis voor ligt op het eigen schema.

Begin augustus werd het graven van proefsleuven aan de Lange Haven al met één dag ingekort. De aannemer wist de klus te klaren binnen twee dagen waar eigenlijk drie werkdagen voor stonden.

Het herstel van het metselwerk per januari 2016 is één van de belangrijkste onderdelen van het project Lange Haven Plus. Mogelijk kan hier al eerder mee worden begonnen. 

Een dezer dagen zijn omwonenden en ondernemers aan de Lange Haven welkom voor een informatieve bijeenkomst. Dan worden de betrokkenen bijgepraat over de voortgang en planning.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *